Világraszóló Wild Rift skilljeiddel most influencereink csapatát erősítheted! A Samsung Galaxy S21 5G szériával felszerelkezett AK és Paplovag 4-4 harcostárssal kiegészülve indulnak csatába, és az a team győz, amelyik előbb zsebeli be a három győzelmi pontot. Ha időben jelentkezel, a kedvenc gamered oldalán harcolhatsz – és hiperszuper Samsung-eszközzel lehetsz gazdagabb!

Persze nézőként sem kell kimaradnod a küzdelemből, hiszen már a verseny indulását megelőzően tippelhetsz a párharc végkimeneteléről. Ha bejön a jóslatod, könnyen lehet, hogy nálad köt ki értékes nyereményeink egyike!

Kövesd oldalunkat, valamint AK és Paplovag felületeit, hiszen a Kupa napján, 2021.04.23-án, 18.00-tól élőben közvetítik a játékot. A streamet ráadásul a League of Legends jól ismert kommentátorai teszik majd színesebbé!

Tippelj a nyereményekért

Sikerül kitalálnod, hogy a Darálógépek vagy a Lovagok #SamsunGGamer csapata nyeri-e a Samsung Galaxy S21 5G Wild Rift Mini Kupáját? A helyesen tippelők között egy Samsung 870 EVO 1TB SSD kártyát sorsolunk ki, amivel garantált a zökkenőmentes gamerkedés és a kimagasló felhasználói élmény.

Darálógépek

Darálógépek

AK, az ifjú vadász könyörtelenül üldözi az ellenséges harcosokat, hogy aztán szuper rafinált billentyű csapkodások közepette végzetes sebet ejtsen rajtuk. Győzelmi kurjantásai régiókon ívelnek át, így messze földön tudják, hogy ki a gamer a vidéken. Elbűvölő mosolya senkit ne tévesszen meg, hiszen egy pimasz és irgalmatlan túlélőről van szó, aki a végsőkig elmegy, hogy bajnok legyen. 

Lovagok

Lovagok

Egy ősi, szakállas Paplovag ébredt fel a Runeterrában – vagy a székében. Egy félelmetes harcos, aki átkokat szóró kezével olyan gyorsan képes kattintgatni az egeret, hogy az összes automaton megrémül tőle a környéken. Kitartó, kemény, és igazi bajkeverő: ő Paplovag, akinek villámot szóró ujjaitól az egész birodalom retteg!

Jelentkezz, #SamsunGGamer!

Készen állsz, hogy kedvenc gamereid oldalán küzdj meg a Samsung Galaxy S21 5G Wild Rift Mini Kupában? Jelentkezz, és izzítsd a mobilod! A jelentkezők között is egy Samsung 870 EVO 1TB SSD kártyát sorsolunk ki!

Válassz oldalt a csatában!

A nyertes csapatban T7 Touch SSD-k találnak gazdára, míg a legszerencsésebb egy vadonatúj Samsung Galaxy S21 Ultra 5G-vel folytathatja játéktudásának finomítását!

Gamerekre szabva

 A SAMSUNG kínálatában minden játékos megtalálhatja a számára tökéletes eszközt!

Samsung Odyssey G9

Samsung Odyssey G9

A QLED, a HDR600 és a WQHD felbontás együttműködésével lenyűgöző színek elevenednek meg előtted, a 240Hz frissítési ráta és 1ms válaszidő pedig segítenek kiélezni a reflexeidet! A G-Sync támogatás és a látószögedre illeszkedő 1000R kijelző már csak hab a tortán.

Galaxy S21 Ultra 5G

Galaxy S21 Ultra 5G

A kialakítás része az egyedi, készülék keretével egybeolvadó kamerasziget, amely forradalmasítja a fotózást. Az eddigi leggyorsabb Galaxy chip, az eddigi legerősebb kijelzőüveg, az 5G-kapcsolat és a hosszú üzemidejű akkumulátor révén az Ultra valóban méltó a nevére.

Neo QLED 8K/4K Smart TV

Neo QLED 8K/4K Smart TV

A Neo QLED széria olyan fejlett gamer funkciókkal biztosítja a páratlan játékélményt, mint a Szuper ultraszéles játéknézet, a Motion Xcelerator Turbo+ funkció (4K felbontás 120Hz frissítési ráta mellett), a FreeSync Premium Pro és HDMI 2.1 támogatottság, valamint az Automatikus alacsony bemeneti késés mód. TV, amit győzelemre terveztünk.