Will you be my Player 2?

SORSOLTUNK! - Hívd játékra a rég nem látott ismerőseidet, vagy üzenj a szerelmednek! Taggeld be őket a streamerek képe alatt található posztok komment szekciójában, írd meg azt is, hogy milyen játékkal játszanátok, majd szavazz az első és igazi #SamsunGGamer Cupidora, hogy egy nyílsebes Samsung 870 EVO SSD-t nyerhess! - Játékszabályzat letöltése

Ki lesz a #SamsunGGamer Cupido?

Szavazz a legcsábosabb #SamsunGGamer-re! Ne feledd, a legtöbb szavazatot begyűjtő személy nyeri el SamsunGGamer Cupido címet! Taggelj és szavazz is, hogy Tiéd lehessen egy Samsung 870 EVO 1TB SSD!

A szavazás 2021.02.14. - 2021.02.21. 00:00-ig tart

Megszavaztátok: Paplovag a #SamsunGGamer Cupido! :)

SSD nyertese: Keller Péter

Ki lesz a #SamsunGGamer Cupido?
szavazz hogy melyik a tuti

Gamerekre szabva

A Samsung kínálatában minden játékos megtalálhatja a számára tökéletes eszközt!
Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra

A kialakítás része az egyedi, készülék keretével egybeolvadó kamerasziget, amely forradalmasítja a fotózást. Az eddigi leggyorsabb Galaxy chip, az eddigi legerősebb kijelzőüveg, az 5G-kapcsolat és a hosszú üzemidejű akkumulátor révén az Ultra valóban méltó a nevére.

Samsung Odyssey G9

Samsung Odyssey G9

A QLED, a HDR600 és a WQHD felbontás együttműködésével lenyűgöző színek elevenednek meg előtted, a 240Hz frissítési ráta és 1ms válaszidő pedig segítenek kiélezni
a reflexeidet! A G-Sync támogatás és a látószögedre illeszkedő 1000R kijelző már csak hab a tortán.

Samsung 65" Q95T QLED Smart 4K TV

Samsung 65" Q95T QLED Smart 4K TV

Fedezd fel a következő generációs konzolok valódi erejét a Samsung QLED-del, amit úgy terveztünk, hogy magával ragadó és reszponzív játékélményt nyújtson. A lenyűgöző 4K és 8K HDR kép segítségével minden játékot olyan minőségben játszhatsz, ahogyan azt megalkották.