Sebességlázby #SamsunGGamer

A sebesség mindig is jól jellemezte a #SamsunGGamer termékeit. Legyen szó telefonról, monitorról vagy tv-ről, a Samsung gyors és megbízható társ a játékban és akkor is, amikor kilépünk a virtuális pályákról… Ennek jegyében egy különleges, padlógázas kihívás elé állítottunk két jól ismert hazai gamert. Unfield és Isti három gyorsasági próbán küzd meg egymással, hogy a végén kiderüljön, ki a Sebességláz bajnoka. Körről-körre emeljük a tétet, hogy megtudjuk, ki bűvöli jobban a lóerőket.

Ahhoz pedig, hogy még inkább kihozhassák magukból a maximumot, minden összecsapást egy igazi profi mentor közreműködésével és a Samsung csúcs gamer termékeivel valósítjuk meg.

Minden forduló egy újabb verseny, ahol kiderül, kiben erősebb a sebességláz…

Az első körben a fiúk a Rocket League virtuális pályáján nyomják a gázt mentorukkal, aki egy igazi RL veterán pilóta lesz, igaz ő billentyűzettel a legjobb. Tartsatok velünk, ez nem lesz kutya! Vagy mégis… 

A második kihívásban a srácok kormányt ragadnak és egy legendás Forma 1-es pályán támadják meg a pályacsúcsot. Küzdelmüket egy igazi szimulátor bajnok útmutatásai vezetik majd. 

A mindent eldöntő kihívásban kilépünk a virtuális térből! Nézd meg, hogyan látta Unfield a döntőt!

A mindent eldöntő kihívásban kilépünk a virtuális térből! Nézd meg, hogyan látta Isti a döntőt! 

Gamerekre szabva

A SAMSUNG kínálatában minden játékos megtalálhatja a számára tökéletes eszközt!

Neo QLED Smart Tv

Neo QLED Smart Tv

A Neo QLED széria olyan fejlett gamer funkciókkal biztosítja a páratlan játékélményt, mint a Szuper ultraszéles játéknézet, a Motion Xcelerator Turbo+ funkció (4K felbontás 120Hz frissítési ráta mellett), a FreeSync Premium Pro és HDMI 2.1 támogatottság, valamint az Automatikus alacsony bemeneti késés mód. TV, amit győzelemre terveztünk.

Samsung Odyssey G7

Samsung Odyssey G7

A QLED, a HDR600 és a WQHD felbontás együttműködésével lenyűgöző színek elevenednek meg előtted, a 240Hz frissítési ráta és 1ms válaszidő pedig segítenek kiélezni a reflexeidet, hogy a legjobbak közé kerülhess! A G-Sync támogatás és a látószögedre illeszkedő 1000R kijelző már csak hab a tortán.

Samsung Galaxy S21 5G

Samsung Galaxy S21 5G

A kialakítás része az egyedi, készülék keretével egybeolvadó kamerasziget, amely forradalmasítja a fotózást. Az eddigi leggyorsabb Galaxy chip, az eddigi legerősebb kijelzőüveg, az 5G-kapcsolat és a hosszú üzemidejű akkumulátor révén az Ultra valóban méltó a nevére.