#SamsunGGamer Xmas kampány

A Samsung bemutatja:
#SamsunGGamer karácsony


 

Hogy telnek az ünnepek kedvenc influencereinknél? A kívánságlistán természetesen olyan termékek szerepelnek, amik megdobják a játékélményt: 1000R ívelt képernyő, QLED kijelző… és bár a karácsonyi pulcsinak is örülnek, de mégiscsak a 870 EVO SSD az igazán szívhez szóló ajándék! Az elmaradhatatlan csapatfotózás után pedig itt a pihenés ideje, azaz game mode ON!

Gamerekre szabva

Neo QLED 8K TV

TV, amit győzelemre terveztek. A Neo QLED széria páratlan játékélményt biztosít a szuper ultraszéles játéknézettel, a Motion Xcelerator Turbo+ funkcióval, a FreeSync Premium Pro és HDMI 2.1 támogatottsággal, valamint az Automatikus alacsony bemeneti késés móddal. A technika rendelkezésre áll - innentől már csak rajtad múlik a győzelem!

870 EVO SSD

A karácsony ne a várakozásról szóljon: a 870 EVO SSD-re villámgyorsan tudod átmásolni a fájlokat, ha mennél a haverokhoz játszani, vagy biztonsági mentést akarsz készíteni. Kimaxolja a SATA csatlakozófelület elérhető maximális szintjét, 560/530 MB/s szekvenciális átviteli sebességet biztosít. A backup készen van, mielőtt annyit mondanál: boldog karácsonyt minden gamernek!

Z Fold3 5G telefon

Élvezd a határtalan szabadságot: játssz, dolgozz vagy mozizz a hatalmas kijelzőn, majd vágd zsebre az egészet! A kihajtható ZFold3 5G csukott állapotban 6,2 hüvelykes okostelefon, nyitva pedig egy 7,6 hüvelykes tablet, ami határtalan teret ad a kreativitásnak, szórakozásnak vagy munkának.

Odyssey G7 monitor

Minden gamer álma, hiszen az 1000R ívelt monitor betölti a perifériás látást is, és a külvilágot kizárva teljessé teszi a játékélményt. A QLED kijelző hihetetlenül részletgazdag, kontrasztos látványt teremt, az 1 ms válaszidő pedig lehetővé teszi, hogy a karácsonyi szünetben minden gamer csúcsra fejlessze a reflexeit!

Így karácsonyoznak a gamerek

AK

Mi más is kerülhetne AK kívánságlistájára, mint az 1000R ívelt képernyő, a QLED kijelző, a 240 Hz és a HDR600 árnyalatok? Aki ilyen pontosan fogalmazza meg a kívánságait, azt nem érheti csalódás: AK is örömmel bontogatja az Odyssey G7 monitort a fa alatt.

Gabó

 

Egy igazi gamer karácsonykor sem bújik ki a bőréből: szép dolog a pihenés, de még szebb dolog a játék! A NEO QLED 8K tévén pedig nem csak szép, hanem egyenesen gyönyörű lesz a látvány.

Pierce

 

Pierce szerencsés, hiszen jobbnál-jobb ajándékokat talál a fa alatt. A karácsonyi képnél és a lámás pulcsinál pedig már csak a 870 EVO SSD-nek örül jobban!

Zsomac

A közös ünneplés elmaradhatatlan része a csoportkép készítése, hogy megörökítsük a karácsonyi hangulatot. De lehet, hogy a ZFold 3 5G telefont talán mégsem Zsomac kezébe kellett volna adni…