4, várva-várt játékpremier és 4 influencer, hogy még nagyobbat szóljon!

Pierce, Rekál, Sunzone és Sirius egyedi videókkal harangozták be az eseményt, amik megjelentek social media felületeiken, hogy mindenki időben értesüljön a Nagy Napról! A videókban főszerepet kapott a Samsung Odyssey G9-es monitor és a Neo Qled 8K TV is. A 4 játék bemutatóját a Twitch-en streamelték, az adások során a streamerek ajándékként a nézők között sorsoltak ki játékokat. Ne maradj le a legközelebbi játékmegjelenésekről és az extra nyereményekről, kövesd a streamereket! 

Call of Duty Warzone II.
|
God of War
|
Callisto Protocol
|
Hogwarts Legacy

GAMEREKRE SZABVA


Neo QLED 8K TV

Játssz, nézd a streamet vagy a kedvenc sorozataidat hihetetlen minőségben! A beépített hangszóróknak köszönhetően élénken valósághű 3D hangzást élvezhetsz, amely az akció kellős közepébe helyez téged, akár filmezel, akár a legújabb játékokat nyomod. Okoseszközeid irányításához fel sem kell kelned a kanapéról, hiszen a SmartThings képes zökkenőmentesen csatlakozni, felügyelni és vezérelni az összes kompatibilis eszközöd, és intuitív módon irányítani otthonodat. Az eszközöket közvetlenül távirányítóval vagy hanggal vezérelheted, miközben tévét nézel.

49" Odyssey G9 Gaming monitor

Az 1000R ívelt monitor megfelel az emberi szem kontúrjának és hihetetlen realizmust tesz lehetővé, mintha csak te magad is ott lennél az akció közepében. A színek megjelenítése, az erős kontraszt, az élénk felbontás már elsőre lenyűgöz, és a hihetetlen alacsony, 2 ms bemeneti késés soha nem tapasztalt válaszpontosságot biztosít. Ezzel a monitorral gyakorlatilag nincs késés a perifériák és a játék között, innentől már csak a te reflexeiden múlik minden!