Az Galaxy Űrakadémia megnyitja kapuit az új kadétok előtt, de csak a legjobbak kerülhetnek fel az űrhajókra, amik felfedezik a Galaxis legeldugottabb szegleteit is. A különböző szimulációkkal fejlesztheted a képességeidet, és megmutathatod, hogy te vagy a legrátermettebb jelölt!

Az 5 szimuláció 5 különböző képességet igényel, válaszd ki azt, amelyik a legközelebb áll hozzád, vagy indulj el minden kategóriában és mutasd meg, hogy mindenhez is értesz!

Minden játékban megjutalmazzuk, aki a legtöbb pontot gyűjtötte, és összesítettben is értékes nyereményeket sorsolunk, így a reflexeid, a logikád mellett az otthoni gamer setupodat is fejlesztheted. Minél többen játszotok és minél jobb eredményeket értek el, annál több nyereményt sorsolunk ki. Hívd meg a haverjaidat is, hogy minél gyorsabban tegyétek elérhetővé az újabb és újabb ajándékokat!

Játékok

 

JÁTÉK 01

 

 

 

 

JÁTÉK 02

 

 

 

 

JÁTÉK 03

 

 

 

 

JÁTÉK 04

 

 

 

 

JÁTÉK 05

 

 

 

Leaderboard

Gamerekre szabva

Tab S8

A Samsung Galaxy Tab S8 új távlatokat nyit a légiirányításban (is). Szupervékony, szuperkönnyű, mégis ellenálló az Armor Aluminium keretnek köszönhetően. A hatalmas kijelzőn egyszerre látod az összes érkező űrhajót, a hozzápattintható Galaxy S22 Ultra S-Pen 4096 érzékenységi szintje pedig hihetetlen precizitást biztosít.

Samsung S22 Ultra

Az Galaxy Osztag a legjobbat érdemli: az S22 Ultrába a leggyorsabb chipet raktuk, hogy azonnal tudj reagálni a közeledő űrszemétre. A 12 MP Ultraszéles látószögű, illetve 108 MP széles látószögű kamerákkal, a masszív pixelérzékelőkkel semmi nem kerülheti el a figyelmedet, a beépített S-Pennel precízen likvidálhatod a közeledő objektumokat!

Neo QLED TV 8K

Motion Xcelerator Turbo+ funkció, FreeSync Premium Pro és Infinity képernyő – igazi űrtechnológia igazi győzteseknek! A szuper ultraszéles játéknézetben a mélyebb részletességű és kontrasztosabb színeknek köszönhetően biztos, hogy az űrhajó legapróbb anomáliáit is könnyebben észreveszed. Az apró részleteken múlik a pilóták biztonsága!

980 PRO SSD

A navigációs fájlok mozgatása során a sebesség létfontosságú! Szerencsére a PCIe 4.0 interfész segítségével a 980 PRO kétszer akkora adatátviteli sebességre képes, mint a PCle 3.0, miközben kompatibilis marad vele. Már csak arra kell figyelned, hogy a megfelelő adatokat másold fel rá, hogy a Galaxy Squad teljesíthesse a küldetését!

Odyssey G5 monitor

Nyújts kiemelkedő teljesítményt a szimulátorban! Ehhez tudnod kell kikapcsolni a külvilágot és csak a taskra koncentrálni. Az Odyssey G5 ívelt monitor a Full HD képpontsűrűségének 1,7-szeresét biztosítja, így tökéletesen látszik a legapróbb űrszemét is. Az 1 ms válaszidőnek köszönhetően szuperszonikus sebesség mellett is azonnal reagál.