#SamsunGGamer Mobiljáték versenyek


Te vagy a mobiljátékok királya? Verhetetlenek a Brawl Stars vagy a Wild Rift skilljeid?

Most megmutathatod!

Decemberben 2 bajnokságot is indítunk, ahol értékes #SamsunGGamer készülékeket és in-game ajándékokat nyerhetsz, sőt, akár kedvelt influencereiddel is megmérkőzhetsz!

Brawl Stars

Vessétek bele magatokat a Brawl Stars küzdelmeibe! Az elődöntő meccsei során 2v2 párosok küzdenek meg a döntőbe jutásért és a nyereményekért.

A meccseket élőben közvetíti YouTube-on Zsomac és Nivek, a fináléban pedig Zsomac és Nándor Royale ellen kell majd felvennetek a kesztyűt, akik a legújabb, Galaxy S22 Ultra készülékeken tolják majd. A villámgyors multiplayer vagy battle royal küzdelmek 3 perces meneteiben gyorsan kiderül, ki tud a legtöbb játékoson túltenni és végül győztesen távozni!

 

Brawl Stars elődöntő:
Időpont: December 5. 18:00
Itt követheted: Zsomac YT csatornáján - Zsomac és Nivek kommentálásában

Brawl Stars döntő:
Időpont: december 7. 18:00

Zsomac és Nándor Royale ellen küzdhetsz meg, Nivek kommentálásában

 

Wild Rift

Gyűjtsd össze 4 legjobb Wild Riftes haverodat, és győzzetek le mindenkit az elődöntő 5v5 meccseiben!

Ha ti lesztek a legjobbak, akkor a döntőben már „csak” a AK és a LoLTV csapatát kell lenyomnotok, és tiétek a fődíj. A kihívó csapat Samsung Galaxy S22 Ultra okostelefonokon fog játszani, így csak a reflexeiken múlik, hogy mennyire gyorsan reagálnak – szerinted fel tudjátok venni velük a versenyt?

 

Wild Rift elődöntő:
Időpont: December 6. 18:00
Itt követheted: AK Twitch csatornáján - AK és Pierce kommentálásában

Wild Rift döntő:
Időpont: december 8. 18:00

AK és a LoLTV-s arcok ellen küzdhetsz meg, Pierce kommentálásában

Garantált Samsung nyeremények!

Gamerekre szabva

 A SAMSUNG kínálatában minden játékos megtalálhatja a számára tökéletes eszközt!

Galaxy Z Fold4

Galaxy Z Fold4

A kihajtható Galaxy Z Fold4-el igazán elmerülhetsz a játékban, mivel a 7,6 hüvelykes Infinity Flex, határtalan hajlítható kijelző keskenyebb kávájának és jobban elrejtett kijelző alatti kamerájának köszönhetően semmilyen zavaró elem nem kerül be a képbe. A 4 Nm-ES processzorral az akár 120 Hz-es játékképernyőn pedig gördülékenyen fut majd a kedvenc game!

Samsung Odyssey G

Samsung Odyssey G

A QLED vagy OLED minőség, a HDR optimalizáció és a csúcs HD felbontás együttműködésével lenyűgöző színek elevenednek meg előtted, akár 240Hz frissítési ráta és 1ms válaszidő pedig rásegítenek a reflexeidre, hogy a legjobbak közé kerülhess! A látószögedre illeszkedő 1000R kijelző már csak hab a tortán, de klasszikus síkképernyős modellek között is megtalálod a hozzád illő társadat.

Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra

Az első Galaxy S szériás okostelefon beépített S Pen-nel, hogy még szabadabban alkothass, játszhass bárhol, bármikor! A 4 nm-es chip villámgyors, minden app és játék gördülékenyen fut, és olyan hihetetlenül tiszta nappali vagy akár éjszakai felvételeket készíthetsz vele, amit eddig csak álmaidban láttál!