Az első két évad sikerei után már hagyomány, hogy összeeresztjük az ország összes felsőoktatási intézményét egy gigászi küzdelemben, hogy megtaláljuk, ki a legjobb gamer a főiskolák, egyetemek hallgatói között. Az online bajnokság mellett 8 helyszínre offline programot is szervezünk, olyan népszerű aktivitásokkal, mint a Samsung Shoot Time, ahol a lelkes fotósok tehetségét mérjük fel, vagy a Samsung Mobil játék, ahol Wild Rift-ben és Match 3-ban indulhatnak a játékosok.

A Local Hero Tour remek alkalom arra, hogy a szórakoztatás mellett a Samsung technikai innovációit is bemutassuk az érdeklődőknek, miközben a játékélmény, a fotózás és a kihívások új szintjeit tapasztalhatják meg.

Samsung Shoot Time


Nem csak a gamerekre gondoltunk: a Samsung Mini Stúdióban a tehetséges fotósok próbálhatják ki, mit tudnak kihozni a Galaxy Z Fold 4 kamerájából. 

Samsung Mobil játék - Wild Rift


A Wild Rift a legyőzhetetlen harcosok játéka: szólóban is hatékony harcmodorra, előrelátó taktikára, kiváló reflexekre van szükség, de a játék 5v5 módban is játszható, ahol elengedhetetlen a csapatszellem, összefogás és a hatékony kommunikáció is. Igazi Samsung Gamereknek való kihívás, amihez a helyszínen biztosítjuk a Samsung Galaxy S22 Ultra telefonokat.

Samsung Mobil játék - Match 3


A Galaxy Z Fold 4 kiváló kijelzőjén nem kisebb feladatokat kaptak a résztvevők, mint megtalálni az összes Samsung terméket, és a lehető legtöbbet “begyűjteni” belőlük, hogy a maximális pontszámot érjék el. A játék egyszerű, de éppen ezért letehetetlen!

Balance Challenge


Idén a gamer aktivitások mellett az egészséges testmozgás is nagy hangsúlyt kap a Local Hero Tour offline állomásain: a deszkán egyensúlyozás remek koordinációt, törzsizomzatot és kitartást igényel, és természetesen itt is csak a legjobbak kaphatnak nyereményt.

Gamerekre szabva


Neo QLED Smart TvEbben a TV-ben minden megvan, ami ahhoz kell, hogy te lehess a bajnok: Motion Xcelerator Turbo+ funkció, FreeSync Premium Pro és HDMI 2.1 támogatottság, Automatikus alacsony bemeneti késés mód. A szuper ultraszéles játéknézet páratlan élményt biztosít, a megjelenése pedig elegáns és stílusos - amit immár profi modell-portfóliójával is bizonyíthat!

Samsung Galaxy S22 UltraAz első Galaxy S szériás okostelefon beépített S Pen-nel, hogy még szabadabban alkothass, játszhass bárhol, bármikor! A 4 nm-es chip villámgyors, minden app és játék gördülékenyen fut, és olyan hihetetlenül tiszta nappali vagy akár éjszakai felvételeket készíthetsz vele, amit eddig csak álmaidban láttál!

Odyssey G3 monitorMerülj el teljesen a játékban a G3 monitorral, ami a fantasztikus kontrasztnak köszönhetően lenyűgöző játékélményt biztosít. Kiváló felbontása, ívelt képernyője teljesen beszippant, az alacsony, 1 ms válaszidőnek köszönhetően pedig valóban úgy érezheted magad, mintha ott lennél élőben kedvenc karaktereiddel.

Galaxy Z Flip 4Emeld új szintre a fotós tudásodat! A Flip 4-el akár a telefon kinyitása nélkül is készíthetsz szelfiket a hátlapi kamerával, miközben a fedőképernyőn látod a végeredményt. A Nightography üzemmóddal az éjszakai élet királya leszel, hiszen a széles látószögű kamera nagyobb pixelméretének köszönhetően a részletek sötétben is élesek, akár fotót, akár videót készítesz.

Galaxy Z Fold 4Az összehajtható Galaxy Z Fold 4-el igazán elmerülhetsz a játékban, hiszen a 7,6 hüvelykes Infinity Flex, a határtalan hajlítható képernyő keskenyebb kávájának és jobban elrejtett kijelző alatti kamerájának köszönhetően semmilyen zavaró elem nem kerül be a képbe. A 4 NM-ES processzorral az akár 120 Hz-es képernyőn pedig gördülékenyen fut majd a kedvenc game!

Copyright ©2022 Samsung. Minden jog fenntartva.