A tavalyi nagy sikerű rendezvénysorozat után idén az ország összes egyetemét és főiskoláját meghívtuk, hogy vegyenek részt a Local Hero Tour bajnokságon, az ország egyik legnagyobb felsőoktatási rendezvénysorozatán. A résztvevők a különböző játékok mellett a Samsung Photo Shoot-ban, egy különleges fotós pályázaton mérhették össze tudásukat. Az érdeklődők a Tour során testközelből is megismerhették Samsung technikai innovációi nyújtotta lehetőségeket, egyben megmérkőzhettek készülékeink segítségével, miközben a fényképezés és játékélmény új szintjeit tapasztalhatták meg.

Gamerekre szabva

Neo QLED Smart Tv

Ebben a TV-ben minden megvan, ami ahhoz kell, hogy te lehess a bajnok: Motion Xcelerator Turbo+ funkció, FreeSync Premium Pro és HDMI 2.1 támogatottság, Automatikus alacsony bemeneti késés mód. A szuper ultraszéles játéknézet páratlan élményt biztosít, a megjelenése pedig elegáns és stílusos - amit immár profi modell-portfóliójával is bizonyíthat!

Tab S8

A Samsung Galaxy Tab 8 új távlatokat nyit a játékban és a munkában, hiszen szupervékony, szuperkönnyű, légies és elegáns, mégis ellenálló az Armor Aluminium keretnek köszönhetően. A hatalmas kijelzőn szinte határtalan helyed van az alkotáshoz. Az új S Pen segítségével írhatsz, firkálhatsz, vázlatokat készíthetsz – 4096 érzékenységi szintje, és rendkívül alacsony késleltetése új távlatokat nyit a digitális művészetben. Ha végeztél, egyszerűen a tablet hátuljára pattinthatod a töltéshez.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Az első Galaxy S szériás okostelefon beépített S Pen-nel, hogy még szabadabban alkothass, játszhass bárhol, bármikor! A 4 nm-es chip villámgyors, minden app és játék gördülékenyen fut, és olyan hihetetlenül tiszta nappali vagy akár éjszakai felvételeket készíthetsz vele, amit eddig csak álmaidban láttál!


Odyssey G3 monitor

Merülj el teljesen a játékban a G3 monitorral, ami a fantasztikus kontrasztnak köszönhetően lenyűgöző játékélményt biztosít. Kiváló felbontása, ívelt képernyője teljesen beszippant, az alacsony, 1 ms válaszidőnek köszönhetően pedig valóban úgy érezheted magad, mintha ott lennél élőben kedvenc karaktereiddel.


Lezárult a Local Hero Tour 2. évada, gratulálunk a győzteseknek!

A Mastercard LOL bajnokságon a BMElők csapata megvédte a season 1 bajnoki címét, a MOL FIFA döntőjét a Győr SZE húzta be, a Samsung Mini Stúdió fotós kihívásban pedig Budai Bence képei szerezték meg az első helyezést.

Kattints az aftermovie-ra és nézd meg, milyen fantasztikus hangulat volt a döntőn: