Samsung Halloween kampány

A Samsung bemutatja: Halloween-i rémálom

Vérfagyasztó emailt kapott 3 influencer, Zsomac, KD Dave és Zsdav. A rejtélyes feladó egy elhagyatott, ijesztő épületbe hívta őket, ahol Töki, a Halloween megtestesült szelleme közölte velük, hogy bűneikért fogságba estek, ahonnan csak úgy juthatnak ki, ha sikeresen teljesítenek 3 pályát. Ha nem sikerül, örökre egy töklámpásfaragó szimulátorba zárják őket.

A feladványok teljesítésére mindössze 15-15 perc áll rendelkezésre, és az influencereknek minden tudásukat, kreativitásukat és csavaros észjárásukat be kell vetni ahhoz, hogy kijussanak az elhagyatott épületből. A szabadulásban segítségükre lehet egy Samsung Odyssey G7 monitor, egy Samsung Galaxy S21, a Samsung 870 EVO SSD és a Samsung Neo QLED TV.

Vajon sikerül nekik?

Gamerekre szabva

A hátborzongató kihívást megoldásában segítettek:

Odyssey G7 monitor

Lenyűgöző felbontás, mélyebb feketék, világosabb fehérek, fantasztikus kontraszt, ívelt képernyő; az Odyssey G7 monitor kikapcsolja a külvilágot és teljesen beszippant a játékba. Az alacsony, 1 ms válaszidőnek köszönhetően kiéleződnek reflexeid, és villámgyorsan reagálhatsz az újabb és újabb kihívásokra.

Samsung S21 Ultra

Az eddigi leggyorsabb Galaxy chip egy gyönyörű, letisztult készülékben. A kerettel egybeolvadó kamerasziget forradalmasítja a telefonos fotózást, a hosszú idejű akkumulátoridő és a megerősített kijelzőüveg pedig határtalan szabadságot ad, hogy kiélhesd kreativitásodat!

 

870 EVO SSD

Vigyél magaddal bármit, bárhova! Ez lehetne a 870 EVO SSD jelszava, hiszen kimaxolja a SATA csatlakozófelület maximális szintjét, és 560/530 MB/s szekvenciális átviteli sebességet biztosít. Nem kell többet órákat várakoznod, hogy a fájlokat áttedd az adathordozóra; ezzel a meghajtóval villámgyorsan másolhatsz!

Nézd meg a videókat!

Hova hívtak minket?
 

“Mi ez? Valami rossz horrorfilm? Itt egy Samsung TV… ez nem jelenthet rosszat!” - gondolták influencereink a legelején, de hamar csalódniuk kellett: Töki bejelentette, hogy most megtudhatják, milyen, amikor valaki más játszik velük!

Elkaptak minket!
 

Az első pálya csak a bemelegítés volt, hiszen utána tovább folytatódtak a játékosok megpróbáltatásai. A tét egyre nagyobb: Töki a többi ünnep szellemével fogadásokat kötött, hogy vajon a srácok tovább jutnak-e a kettes pályán, vagy örökre egy tökfaragó szimulációban ragadnak…

Elraboltak minket Halloweenkor?

A végső leszámolás, a Boss fight… vajon hova lesz jó az előző pályán megszerzett PIN kód? Sikerül teljesíteni az influencereknek a 3., egyben utolsó pályát? 2 ajtó vezet kifelé: az egyik visszajuttatja őket a valóságba, a másik egyenesen a Töklámpásfaragó Szimulátor 2021-be vezet, ahol ők lesznek a tökök, akiket újra és újra kifaragnak…