Halloweeen party

Halloween alkalmából négy streamert küldtünk be Phasmophobia kísértetjárta házába. A küldetésük az volt, hogy mielőbb rájöjjenek, milyen szörnnyel van dolguk – és lehetőleg ép bőrrel ússzák meg a hátborzongató kalandot. Érdekel, sikerült-e teljesíteniük a rájuk bízott feladatot? Görgess lentebb, és nézd vissza gamereink leghajmeresztőbb pillanatait! gue. AK

AK a tőle megszokott lazasággal lépett be Phasmophobia elátkozott házába, hogy aztán túlvilági élményekkel gazdagodjon – szó szerint. Influencerünk ugyanis egyenesen egy szörny markába sétált, de az ijesztő találkozásra fittyen hányva immár szellemként is hamar feltalálta magát. A csúfos vég után érthető, hogy a következő körben már minden eszközt bevetett ahhoz, hogy hatástalanítsa a rémeket, mielőtt még ismét pórul jár… Szerinted sikerült neki? Nézd meg a videóját, és szurkolj neki te is!

AK
Paplovag

Paplovag

Mindenki Papija végig a rá jellemző higgadtsággal vette a rázósabbnál rázósabb helyzeteket, hogy szinte elsőként gyűjtse össze a győzelemhez szükséges infókat a házat lakó lényekről. PapLovagunk igazi szellemirtó módjára viselkedett, akit egyszer sem fogott vissza a kíváncsisága, de persze közben nemcsak a többiekkel, hanem a szörnyekkel is előszeretettel kommunikált. Kíváncsi vagy, miről? Katt a videójára, és tudd meg te is!

Zsomac

Zsomac első találkozása a Phasmophobiával meglehetősen… halálira sikeredett. Streamerünk persze ebből a helyzetből is kihozta a maximumot – egy kis humorral. Ezt a kis malőrt leszámítva Zsomec igazi streamer volt a gáton, és derekasan támogatta csapattársait még a vérfagyasztó szitukban is. Katt Zsomec felvételére, és éld át vele a leghideglelősebb kalandokat!o ut augue. 

Zsomac
Avid

Avid

Avid streamje a gamer meglehetősen sok oldalát villantotta fel. Kiáltásai, röhögései, és persze rémült spurizásai közben még egy-két szójátékra is maradt ideje. Így hát nemcsak ránk gyakorolt mély benyomást, hanem egy kísérteties öregasszony figyelmét is hamar magára vonta, aki még a ház legsötétebb sarkába is követte influencerünket. Vajon sikerült megszabadulnia „rajongójától”? Csekkold a felvételt, és készülj a libabőrre!

 Éld át az élményt a játékosok szemszögéből

AK szemszögéből

Paplovag szemszögéből

Zsomac szemszögéből

Avid szemszögéből