Gaming Product Image Videos

A Samsung bemutatja:
Hordozható élmények #SamsunGGamereknek

 

Egy rövid videóban megnézheted azokat a különleges eszközöket, amikkel még fergetegesebbé teheted az életedet - és ezt minden körülmények között meg is örökítheted!

A Samsung Galaxy S22 széria Nightography, éjszakai felvételeknek, az Ultra verzióban elérhető S Pennek, a Galaxy Tab S8 széria optimális kialakításának és a Super Amoled kijelzőnek köszönhetően élénk színek és rengeteg kihívás vár rád!

Gamerekre szabva

Samsung Galaxy Tab S8

Legyen szó akár játékról, munkáról vagy akár alkotásról, a Samsung Galaxy Tab S8 szélesebb távlatokat nyit a helyére pattintható S Pennel. Az Armor Alumínium keret megvédi a tabot a sérülésektől, ellenálló, mégis szupervékony, szuperkönnyű, légies és elegáns. Vidd magaddal a játékélményt bárhova, élvezd a minőségi teljesítményt a nagy tablet-képernyőn!

Samsung Galaxy S22 Ultra

Az első Galaxy S szériás okostelefon beépített S Pennel, hogy még szabadabban alkothass, játszhass bárhol, bármikor! A 4 nm-es chip villámgyors, minden app és játék gördülékenyen fut, és olyan hihetetlenül tiszta nappali vagy akár éjszakai felvételeket készíthetsz vele, amit eddig csak álmaidban láttál!