Black Friday kampány 

A Samsung bemutatja:
Black Friday kedvenc influencereinkkel


 

A fekete mindenhez megy, és mindenkinek jól áll: a gamereknek és a Samsunggamer termékeknek egyaránt. Ezt bizonyítottuk be egy fotózással, ahol a modelleink AK, Zsomac, Icebluebird, a Galaxy S21 Series 5G, az Odyssey monitor és a Galaxy Watch4 voltak. A képek önmagukért beszélnek!

Gamerekre szabva

Neo QLED 8K TV

Ebben a TV-ben minden megvan, ami ahhoz kell, hogy te lehess a bajnok: Motion Xcelerator Turbo+ funkció, FreeSync Premium Pro és HDMI 2.1 támogatottság, Automatikus alacsony bemeneti késés mód. A szuper ultraszéles játéknézet páratlan élményt biztosít, a megjelenése pedig elegáns és stílusos - amit immár profi modell-portfóliójával is bizonyíthat!

870 EVO SSD

Ebben az SSD-ben a teljesítmény és a design találkoznak: karcsú, elegáns fekete külseje a létező leggyorsabb SATA csatlakozófelületet rejti, ami villámgyors, 560/530 MB/s szekvenciális átviteli sebességet biztosít.

Samsung S21 Ultra

Az eddigi leggyorsabb Galaxy chip egy gyönyörű, letisztult készülékben. A kerettel egybeolvadó kamerasziget forradalmasítja a telefonos fotózást, a hosszú idejű akkumulátoridő és a megerősített kijelzőüveg pedig határtalan szabadságot ad, hogy kiélhesd kreativitásodat!

Odyssey G7 monitor

Ha már a feketéknél tartunk, feltétlenül meg kell említeni az Odyssey G7 monitort, ami fantasztikus kontrasztjait többek között a mélyebb feketéknek és a világosabb fehéreknek köszönheti. Ívelt képernyője betölti az egész látóteredet, így bármelyik játék azonnal magába szippant!