Beat the pro

Nekünk, gamereknek mindig is különleges helyet foglalt el a közös játék a szívünkben

…az öröm amikor a másik arcát torzulni látjuk, ahogy bevisszük az utolsó ütést, és tudjuk: ez most egy flawless victory!

…a megnyugtató érzése annak, hogy a másik is elhiszi: ha erősebben nyomja a gombot, akkor gyorsabban megy az autó az utolsó körben.

…a boldog pacsi a játék végén, hiszen mégiscsak barátok vagyunk, még ha az előző percben elhangzottakból ez nem is derül ki.

Ezeket megidézendő leültettünk három ismert gamert, legújabb Neo QLED TV-nk elé, hogy ragadjanak kontrollert, vagy éppen Galaxy S21 okostelefont, és vívjanak egy baráti küzdelmet.

Ez a Beat The Pro.

Kapcsolódj a küzdelembe és nyerj!

Nézzétek meg, ahogy Goodlike, ZsDav és DDave megküzdenek a verekedős, ügyességi és sportjátékok sokszínű kihívásaival. Írjátok meg a YouTube videók alatti kommentben #SamsunGGamer-rel megjelölve, hogy a lentebb megismerhető Samsung Neo QLED TV vagy Galaxy S21 szériás okostelefon jellemzői közül melyik a legkedvezőbb a gamereknek, és miért.
A legviccesebb, legfrappánsabb választ egy Samsung 980 SSD-vel jutalmazzuk.* További részletek a szabályzatban lentebb.

Ismerd meg a termékeket, és játssz!

* a játékban bármelyik videó alatti kommenttel esélyesek vagytok, összesen 3 darab SSD kerül kisorsolásra. A kiválasztás szubjektív szempontok alapján történik.

A nyereményjáték szabályzatot itt találjátok.

Nézd meg a többi videót, kommentelj, és játssz velünk Te is!

fókuszban az ügyesség: DDave-vel

egy sportos küzdelem Goodlike-kal

pixelharcosok klubja ZsDav-val

Gamerekre szabva

 A SAMSUNG kínálatában minden játékos megtalálhatja a számára tökéletes eszközt!

Galaxy S21 Ultra 5G

Galaxy S21 Ultra 5G

A kialakítás része az egyedi, készülék keretével egybeolvadó kamerasziget, amely forradalmasítja a fotózást. Az eddigi leggyorsabb Galaxy chip, az eddigi legerősebb kijelzőüveg, az 5G-kapcsolat és a hosszú üzemidejű akkumulátor révén az Ultra valóban méltó a nevére.

Neo QLED 4K Smart TV

Neo QLED 4K Smart TV

A Neo QLED széria olyan fejlett gamer funkciókkal biztosítja a páratlan játékélményt, mint a Szuper ultraszéles játéknézet, a Motion Xcelerator Turbo+ funkció (4K felbontás 120Hz frissítési ráta mellett), a FreeSync Premium Pro és HDMI 2.1 támogatottság, valamint az Automatikus alacsony bemeneti késés mód. TV, amit győzelemre terveztünk.

Samsung 980 SSD

Samsung 980 SSD

Itt az ideje, hogy maximalizáld a PC-dben rejlő lehetőségeket a 980-nal. Akár nagy teljesítményre van szükséged a játékhoz, akár a nagyméretű grafikák zökkenőmentes feldolgozására, a 980 az okos választás a kiemelkedő SSD-teljesítménye miatt, és mindez egy NVMe™ interfész és a PCIe 3.0 technológia által van támogatva.